woef
6

UZA is topper onder de Top Employers

Het UZA mag zich voor de dertiende keer op rij Top-employer noemen. Het UZA behaalde een totaalscore van 95 procent op de ‘HR best practices’-vragenlijst van het Top Employers Institute. Dat beloont wereldwijd bedrijven met uitstekende arbeidsomstandigheden.

Het label van Top Employer haal je niet zomaar. Het Top Employers Institute onderzoekt ieder jaar het HR-beleid en de HR-praktijken van het UZA aan de hand van bepaalde thema’s. Zo scoorde het UZA op het vlak van onthaalbeleid voor nieuwe medewerkers uitmuntend.

Toekomst
Ook in 2018 wil het UZA vol inzetten op het vlak van HR. Zo zal onder meer een Welcome App ontwikkeld worden om de nieuwe medewerkers in het UZA te helpen en zal een verbeterd servicemodel ervoor zorgen dat medewerkers sneller én efficiënter antwoorden krijgen op hun vragen.

We willen nog meer aandacht voor vorming en individuele coaching van onze medewerkers. We bieden hen de kansen om hun competenties verder te ontwikkelen wat leidt tot kwalitatieve multidisciplinaire teams van zorgverleners. Mede dankzij dit beleid werd ook de Magnet-erkenning mogelijk gemaakt.